Strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Zawsze możesz zmienić te ustawienia.

Fizyczne rozmiary produkcji zwierzęcej w 2012 r.

Pokaż QR Code A A A pobierz stronę jako plik pdf Drukuj
Data publikacji: 03.09.2013

Informacja zawiera dane dotyczące produkcji żywca rzeźnego, mleka, jaj i wełny w 2012 r.

Produkcję żywca rzeźnego podano w wadze przed ubojem (tzw. waga żywa) oraz w wadze poubojowej (tzw. waga bita ciepła - wbc).

Wszystkie dane o uzyskanej produkcji zwierzęcej prezentowane są w formie tabelarycznej według 16 województw - dla całego rolnictwa, sektora prywatnego i publicznego oraz najważniejszych form organizacyjnych wchodzących w skład obu sektorów gospodarki. W ramach sektora prywatnego dane opracowano dla gospodarstw indywidualnych, spółdzielni produkcji rolniczej oraz pozostałych jednostek stanowiących własność prywatną (tj. spółek własności prywatnej krajowej, mieszanej, zagranicznej). W ramach sektora publicznego dane o produkcji zwierzęcej opracowano dla gospodarstw państwowych.

Tablice w formacie MS Excel znajdują się w pliku zip.

Do góry

Newsletter