Menu
Definicja:
Wartość wytworzonych i sprzedanych we własnych placówkach potraw, napojów gorących, wyrobów ciastkarskich i innych wyrobów kulinarnych.
Źródło definicji:
Pojęcie nadrzędne:
Pojęcie podrzędne:
Dziedzina:
Działalność handlowa, hotelarska, gastronomiczna i inne wybrane rodzaje działalności usługowych
Sprzedaż produkcji gastronomicznej
Nazwa angielska:
Sale of catering production
Definicja:
Wartość wytworzonych i sprzedanych we własnych placówkach potraw, napojów gorących, wyrobów ciastkarskich i innych wyrobów kulinarnych.
Źródło definicji:
-
Opracowanie własne Głównego Urzędu Statystycznego
Autor: Główny Urząd Statystyczny
Miejsce publikacji: -
Pojęcie nadrzędne:
Pojęcie podrzędne:
Dziedzina:
Działalność handlowa, hotelarska, gastronomiczna i inne wybrane rodzaje działalności usługowych
Jednostka odpowiedzialna merytorycznie:
GUS – Departament Handlu i Usług
e-mail:
GUS – Departament Handlu i Usług
e-mail: