Strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Zawsze możesz zmienić te ustawienia.

Kalendarium

Pokaż QR Code A A A pobierz stronę jako plik pdf Drukuj

Publikacje GUS

8
wrz

Fizyczne rozmiary produkcji zwierzęcej w 2014 r.

W 2014 r. uzyskano następujący poziom produkcji podstawowych produktów zwierzęcych: żywiec rzeźny ogółem – 5844,9 tys. ton, tj. o 12,3% więcej niż w 2013 r., mleko – 12607,3 mln litrów, tj. o 2,1% więcej niż w 2013 r., jaja kurze – 10255,3 mln sztuk, tj. o 2,1% więcej niż rok wcześniej.
Czytaj dalej

Publikacje urzędów statystycznych

Brak publikacji.

Publikacje jednostek spoza służb statystyki publicznej

Brak publikacji.
Do góry

Newsletter